Ubisoft potvrđuje da će Far Cry 6 na PS4 i PS5 biti u 4K

Nedavno otkriveni Far Cry 6 našao se u središtu pozornosti nakon predstavljanja prvog trailera, a sve se nekako svodilo na podnožje spomenutog trailera.

Ta formulacija tvrdi da će Far Cry 6 imati “4K Ultra HD samo za Xbox One X i Xbox Series X”, što navodi neke da vjeruju da će PS4 i PS5 odbaciti 4K podršku prethodno viđenu u Far Cry 5 za PS4 Pro.

Ono što je ovdje važno imati na umu je da je 4K Ultra HD učinkovitov Xboxov vlastiti izraz za 4K koje njihove konzole pružaju, tako da ne bi imalo smisla to isto reći za PlayStation verzije. Ne pomaže, međutim, da u traileru nema slične potvrde za PlayStation verzije, a mnoštvo drugih prodajnih mjesta pokrenulo je priču kako Far Cry 6 uopće neće dobiti 4K za PlayStation. Ako trenutno imate “Far Cry 6 PS5 4K”, vrh priče tvrde koliko.

Kontaktirali smo Ubisoft da isprobamo zbrku:

„Da pojasnimo, Far Cry 6 bit će dostupan u 4K na PS5, PS4 Pro i PC-u. Dodatni detalji bit će dostupni naknadno. “

Dakle, unatoč zbunjenom marketingu, Far Cry 6 imat će 4K za PlayStation 4 i PlayStation 5, a više tehničkih detalja otkrit će se što se bliže izdanju igre. Pro vjerovatno neće moći pogoditi 3840 × 2160 ako Far Cry 5 išta prođe , a to je bio 2880 × 1620. Bit će fascinantno vidjeti što PlayStation 5 može dati, što bi vjerojatno trebalo biti 3840 × 2160 ako ovdje govorimo o sljedećem rodu. Ubisoft vam, međutim, može omogućiti da odaberete performanse ili vjernost, slično kao Miles Morales .

Samo nisam siguran zašto Ubisoft za početak ne bi spomenuo 4K za PlayStation. Predvodnja pokretanju sljedeće generacije uvijek je pomalo zbunjujuće razdoblje, ali ovo se vrijeme čini posebno kompliciranim dok prelazimo u deveti. Ekskluzivi za lansiranje konzole, tempirani ekskluzivi, prikolice za motore u igri; samo je toliko marketinškog praška da prođe.

Far Cry 6 izlazi na PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One i Stadia 18. veljače 2021. Igrate kao Dani Rojas, borac za otpor koji pokušava izbaciti predsjednika Giancarla Esposita Castilla u izmišljeni grad Yara , Ima vrlo malog psa u vrlo malenom kolicima kao pratnju , što je sve što stvarno trebate.

Share
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x