Sony potvrđuje da više od 100 novih igara dolazi na PSVR2 ubrzo nakon lansiranja

Sony je službeno potvrdio da nadolazeći PlayStation VR2 (PS VR2) neće nedostajati igara u kojima se možete izgubiti, uz napomenu da je preko 100 naslova u aktivnom razvoju.

Ova vijest dolazi iz službenog PS VR2 FAQ-a, koji je objavljen danas. Nešto više od 30 od 100+ obećanih igara bit će dostupno pri lansiranju ili tijekom prozora lansiranja. Ovi naslovi za lansiranje uključuju VR verzije Tetris Effect, Rez Infinite i Gran Turismo 7. Izvorni naslovi uključuju Kayak VR: Mirage, Puzzling Places baziran na slagalici i, naravno, Horizon Call of the Mountain.

Sony je također potvrdio da će PSVR2 naslovi biti digitalna ekskluziva, za sada, bez fizičkih kopija dostupnih za kupnju. Tvrtka je rekla da bi se to moglo promijeniti u bliskoj budućnosti za “odabrane naslove”.

Nove slušalice nisu kompatibilne s prethodnim verzijama, tako da te stare PSVR igre neće raditi, iako Sony kaže da će neki naslovi sadržavati unakrsnu kupnju ili dopuštati plaćene nadogradnje. Ove razlike ovisit će o svakom razvojnom programeru, a marketinški materijali moraju jasno pokazati kompatibilnost s PS VR2.

Koliko je PS VR2?
Ovaj raspored razvoja je dobra vijest za one koji se pretvaraju u VR, budući da PSVR2 košta 550 USD pri lansiranju, i bilo bi lijepo imati stvarne igre za igrati tijekom cijele godine. VR slušalice zahtijevaju PS5 za rad i lansiraju se 22. veljače.

Službeni FAQ također razjašnjava neke druge detalje u vezi sa slušalicama. Na primjer, neće zahtijevati televizor nakon početnog postavljanja, a zamjenski kontroleri neće se prodavati zasebno (za sada).

Share
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x