Sony izvozi misteriozne ‘prototipe konzole’ u SAD

Sonyjev europski odjel isporučio je više “prototipova konzola” u inozemstvo u Sjedinjene Države, pokazuju podaci o uvozu.

Sony Interactive Entertainment je u posljednje vrijeme napravio neke zanimljive pošiljke. Tvrtka je poslala tisuće razvojnih kompleta iz cijelog svijeta u Oakland u Kaliforniji. Ovi devkits su vjerojatno modificirani PS5 sustavi posebno za kreatore softvera. Oni također mogu biti PSVR2 devkits, ili možda čak i rane jedinice za novi nadograđeni PS5 Pro.

Sada Sony očito isporučuje prototipne jedinice u inozemstvo. Prema međunarodnoj evidenciji o isporuci, Sony Interactive Entertainment Europe isporučio je 1500 funti prototipa konzola za video igre iz svog sjedišta u Londonu, UK u Norfolk, Virginia, 16. studenog 2021. Isporuka je napravljena u 4 CTN (kartona) težine 694 kg.

Knjiga navodi HS kod #981700, koji se obično dodjeljuje proizvodima koji se odnose na kućne video igre.

Može li ovo biti PS5 Pro prototip s nadograđenim hardverom, vjerojatno s komponentama na razini računala? Ili je to rani model PlayStationa 5? Možda je to PSVR 2 prototip?

Također…zašto Virginia? Teško je reći. Nisam mogao pronaći nikakve podatke o Sony podružnici u regiji, ali to je više Sony servisnih centara u tom području. Možda je nove prototipove trebalo popraviti?

Jedini spomen Norfolka, VA koji sam pronašao bio je popis poslova za starijeg programera za tim za uklanjanje globalnih prijetnji tvrtke Sony Electronics.

Sony ima proširenu prisutnost na istočnoj obali: Sony Corporation of America ima sjedište u New Yorku, a Sony Electronics podružnica u New Jerseyju.

Sony je također na Zapadu; Sony Electronics ima sjedište u San Diegu. Američka divizija Sony Interactive Entertainmenta također je u Kaliforniji u regiji San Mateo.

Share
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x