Resident Evil 2, 3 i 7 PS5 i Xbox Series X|S dobivaju nadogradnje kasnije ove godine

Capcom je najavio da će Resident Evil 2 Remake (2019), Resident Evil 3 Remake (2020) i Resident Evil: Biohazard (2017) dobiti verzije za PS5 i Xbox Series X|S kasnije ove godine, besplatna nadogradnja će biti dostupna za PS4 i Xbox Jedan vlasnik.
Sve tri igre dobit će vizualna poboljšanja uključujući praćenje zraka, visoku brzinu kadrova i 3D zvuk na konzolama sljedeće generacije. Verzija za PlayStation dobit će put digitalne nadogradnje PS4 na PS5, dok će poboljšane verzije na Xboxu biti ponuđene putem Smart Deliveryja. Xbox verzija automatski nadograđuje igrače na najnoviju verziju igre putem ažuriranja na vašem uređaju Xbox serije po izboru.

Osim toga, PC verzija tri navedena naslova također će dobiti zakrpe za nadogradnju “bez dodatnih troškova” otprilike u isto vrijeme kao i verzije za PS5 i Xbox Series X|S. Capcom je detaljno objasnio da će verzija PS5 koristiti Haptic Feedback i Adaptive Triggers DualSense kontrolera tijekom igranja.

Sva tri izdanja izvrstan su podsjetnik da je Capcom izvrstan u stvaranju horor igara dok u remakeovima uvodi moderan dizajn igara i vraća atmosferu u franšizu u sedmom unosu. Najznačajniji od tri je Resident Evil 2 Remake koji je hrabra vizija i adaptacija originalnog PS1.

Resident Evil: Biohazard je novi pogled na franšizu, igranje igre i strahovi od skoka osjećaju se “intimnije” u perspektivi iz prvog lica dok igrate kao Ethan Winters u igrici i kasnije, Resident Evil Village. Resident Evil 3 Remake je dobar, ali nije bio toliko popularan među fanovima zbog promjena u odnosu na original.

Vijesti o nadolazećim izdanjima sljedeće generacije otkrivaju da će obožavatelji serije moći igrati četiri od sadašnjih osam ulaza franšize izvorno na PS5 i Xbox Series 2022. Govoreći o ‘broju četiri’, Capcom navodno razvija remake Resident Evil 4, ali to neće biti remake jedan za jedan. Prema izvješću Fanbytea u kojem se tvrdi da Capcom planira prilagoditi ton igre prve glavne 3D Resident Evil igre u nešto više “jezivije”.

Capcom se nada da će remake objaviti 2022., ali interno odgađanje do 2023. ne bi bilo toliko iznenađujuće. Ako promaši cilj, barem obožavatelji franšize mogu ponovno posjetiti ove tri moderne Resident Evil igre koje su izvorno na konzolama sljedeće generacije kasnije ove godine.

Share
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x