PlayStation Now najjigranije igre na proljeću

Marvelovi Osvetnici, Horizon Zero Dawn i Bloodborne osvajaju najbolja mjesta na PS5, PS4 i PC-u.

Ovog ljeta možete toliko toga igrati, uključujući novoizbačene igre na PlayStation Now za lipanj poput The Witcher 3: Wild Hunt (dostupno do 6. rujna 2021.), Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, Sonic Team Racing i još mnogo toga. Kako smo krenuli u ljetnu sezonu, htjeli smo se osvrnuti na neke od najčešće igranih igara (temeljenih na globalnom vremenu igranja) na PlayStationu Now tijekom proljetnog vremenskog okvira *.

Bez daljnjega …

PlayStation Now najčešće igrane igre na PS4 i PS5 konzoli:

(putem preuzimanja *** i streaminga)

Marvelovi osvetnici (dostupno do 5. srpnja 2021.)
Horizon Zero Dawn
Call of Duty: Black Ops III (prethodno dostupan do 29. travnja 2021.)
F1 2020 (nije dostupno u Japanu)
WWE 2K19
PlayStation Now najčešće igrane igre na računalu:

(putem streaminga)

Krvno
Horizon Zero Dawn
Zadnji od nas
Marvelovi osvetnici
Detroit: Postani čovjek
PlayStation sada ima redovito osvježenu biblioteku igara ** za streaming ili preuzimanje ***, pa prije toga provjerite naslove poput Marvelovih Osvetnika, Jump Force (dostupan do 2. kolovoza 2021) i The Witcher 3: Wild Hunt. napuštaju službu.

Ako želite saznati više o bogatstvu iskustava koja vas očekuju, budite u toku sa stotinama klasika PS2, PS3 i PS4 i najnovijim hitovima u biblioteci igara PlayStation Now s priručnim popisom ovdje.

Također, budite sigurni da pratite PS Blog za našu mjesečnu najavu PlayStation Now, s detaljima o najnovijim igrama koje se pridružuju njegovoj knjižnici. Sretna igra!

* Podaci između 1. ožujka 2021. – 1. lipnja 2021

** Određene igre na PlayStationu Now mogu biti dostupne u knjižnici samo u ograničenom vremenu. Potrebna je internetska veza i pretplata na PlayStation Now.

*** PS4, PS3 i PS2 igre dostupne za streaming, a PS4 i PS2 igre dostupne za preuzimanje u SAD-u, Kanadi, Austriji, Belgiji, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Luksemburgu, Nizozemskoj, Norveškoj, Portugalu , Španjolska, Švedska, Švicarska i Velika Britanija. PS4 i PS3 igre dostupne za streaming i PS4 igre dostupne za preuzimanje u Japanu.

Share
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x