Naughty Dog je ‘gotov’ s Unchartedom

Čini se da Naughty Dog nastavlja sa svojom franšizom Uncharted, iako bi to mogli prihvatiti i drugi programeri.
Osim komentara o The Last of Us, Neil Druckmann je iskoristio priliku da baci još jednu bombu! Tako je! Već neko vrijeme, među novinarima i fanovima Uncharteda, pitamo se hoće li se priča vratiti ili ne. Nakon razočarenja zbog filma, stalno pitanje nastavka Uncharteda dovedeno je u pitanje.

Druckmann je, objašnjavajući situaciju oko TLOU 3. dijela, dao neke komentare koji odgovaraju na ovo veliko pitanje. “Za nas je Uncharted bio nevjerojatno uspješan – Uncharted 4 je bila jedna od naših najprodavanijih igara – i možemo staviti posljednji potez na tu priču i reći da smo gotovi. Idemo dalje.”

Ipak, nisu sve loše vijesti, ljudi! Velika buka nakon što smo vidjeli otvorena radna mjesta studija Visual Arts PlayStation na različitim stranicama za zapošljavanje i na LinkedInu. U postu na LinkedInu Christina-Marie Drake McBrearty (regrut za Naughty Dog i Sony), podijelila je da je “tražila talente na svim razinama” i da je “posebno što mogu graditi buduće timove ne samo za nove naslove, već za naslijeđe Uncharteda.”

Također, poznato je da Visual Arts svoje projekte radi uz pomoć Naughty Doga. Dakle, možda ćemo vidjeti povratak Nathana ili Uncharted priče u svojevrsnom rebootu koji je napravio Visual Arts. Isto tako, nevjerojatna Uncharted faza Naughty Doga došla je kraju.

Share
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x