Horizon Forbidden West New Region novi detalji

Neki će gledatelji  možda prepoznati lokaciju sljedeće regije koju će Aloy posjetiti. Prema službenom izdanju časopisa PlayStation Magazine (izdanje za septembar 2020. ), igra će biti postavljena između Utaha i Tihog oceana, a San Francisco i dolina Yosemite potvrđuju se kao lokacije na kojima igrači mogu istražiti. Na ovoj je vremenskoj liniji čuveni most Golden Gate već pao u ocean, ali igrači će i dalje primijetiti dvije crvene kule obrasle biljnom vrstom. To im omogućuje dobru orijentaciju prilikom istraživanja zemlje. U dnu palog mosta je metalni vrag klase Horus.

Direktor igara Mathijs De Jonge podijelio je kako su mogli prikazati više detalja o svijetu u odnosu na originalnu igru.

Dodatnom snagom PS5 možemo učiniti svijet još detaljnijim, živopisnijim, uronjenijim.

Određeni prizor iz prikolice prikazuje posebno čudan prizor Aloya kako jasno provjerava znak iz Kineske četvrti, dok iz njega izlazi zmaj. Također je sugerirano da je San Francisco razoren velikim potresom jer je zemlja pukla i u neredu.

Zemljište je također prepuno novih divljih životinja, kako živih, tako i mehaničkih. Prikolica je već otkrila nekoliko ovih mehaničkih zvijeri koje Aloy treba ponovno skenirati i proučiti budući da je riječ o novoj regiji. Ako uspije završiti studij, može pronaći slabosti koje ih lako može pobijediti ili kontrolirati po potrebi.

Otkriveno je nekoliko mehaničkih zvijeri. Shellsnapper se može naći u obalnim linijama i močvarama, Snapjaws su poput krokodila i mogu se naći u sada već potopljenoj trajektnoj zgradi, a Sunwings se može vidjeti kako leti preko kalifornijskog sada tropskog bioma. I ne, nema službene potvrde ako se Sunwings može ukrotiti.

Aloy će se također suočiti s bijesom prirode u obliku oluja Supercell. Nanosi veliku štetu i mijenja se u svijetu s obzirom na to da je direktor igre zadirkivao sve da je to uzrok poplave kanjona i polja. Ove oluje također proizvode “crvene iskre električne energije” koje rezultiraju crvenim udarcem. Zarazuje zemlju i divlje životinje i usjeve oslabljuju i većinu vremena umiru.

Igrački studio Guerilla Games još uvijek teško radi s ovim nadolazećim naslovom i nadamo se da će postati još jedno remek-djelo poput svog prethodnika. Horizon Forbidden West stiže negdje sljedeće godine.

Share
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x