GTA Online PS5 verzija dobiva ekskluzivna vozila

S obzirom na to da će GTA Online postati dostupan na sljedećoj generaciji (PS5, Xbox Series X|S) sljedećeg tjedna, 15. ožujka, čini se da Rockstar Games nudi neke ekskluzivne besplatne dodatke za zaslađivanje i za novopridošlice i za veterinare, jer su procurili ekrani za učitavanje za online multiplayer Grand Theft Auto V otkriva besplatne za verzije GTA Online PS5, Xbox Series X|S!

Prikazani novi besplatni sadržaji su vozila i pokazuju da će GTA Online igrači sljedeće generacije dobiti pet novih “ekskluzivnih” vozila koja se mogu kupiti posjetom Legendary Motorsport, Southern San Andreas Super Autos i Warstock Cache & Carry, iako ne t spomenuti samo koja će to konkretno vozila biti. Osim toga, igrači sljedeće generacije također mogu očekivati besplatne igre u Hao’s shopu.

Ako želite iskusiti GTA Online, ali ne želite kupiti ili već posjedovati osnovnu igru, moći ćete to učiniti jer će GTA Online PS5 verzija biti besplatna za preuzimanje i čuvanje prva tri mjeseca (od Od 15. ožujka do 14. lipnja 2022.), dok se verzije Xbox Series X|S mogu kupiti zasebno za 10 USD do 14. lipnja 2022.

Dok će se GTA Online progresija prenijeti s iste obitelji konzola (PS4 na PS5, Xbox One na Xbox Seres X|S), tu je i nova značajka pod nazivom “Career Builder” koja se probija u sljedeću generaciju verzija pljačke simulator.

Evo službenih informacija o tome od Rockstar Gamesa:

GTA Online na najnovijoj generaciji konzola sadržavat će Career Builder. Ovo je osmišljeno kako bi novim igračima – ili bilo kome tko želi resetirati svoj karakter i dobiti novi početak – pružiti koristan korak u kriminalnom svijetu Southern San Andreasa.

Uz Career Builder, ući ćete u GTA Online s poslovnom imovinom, vozilom i oružjem — s prostorom za dodavanje korisnih nadogradnji i malo dodatnih GTA$ za početak.

Birajte među najpopularnijim putevima kriminalne karijere u GTA Online: Biker, izvršni direktor, vlasnik noćnog kluba ili Gunrunner. Odatle ćete dobiti GTA $4,000,000 bankrolla za stjecanje osnovnih stvari. Odabirom jedne od ove četiri karijere osigurat ćete da imate poslovnu imovinu i ogroman raspon misija i igranja s kojima ćete se odmah upustiti – i naravno možete se proširiti i baviti se novim karijerama kako napredujete.

Nakon što odaberete karijeru, iskoristite svoj novootkriveni GTA $4M nenadmašan novac za nabavku osnovnih stvari za pokretanje iz širokog raspona nekretnina, vozila i oružja. Možete birati između osnova — nenadograđenog poslovnog posjeda, uz jednostavnu kombinaciju oružja i vozila — ili se možete odlučiti za poslovna svojstva zajedno s nadogradnjama i prilagodbama, vrhunskim vozilima i dovoljno oružja da ispunite ormarić s oružjem. Sve ovisi o tome kako želite potrošiti svoju dispenzaciju, a iz ovoga možete donijeti najviše GTA $1,000,000 sa sobom u GTA Online.

Share
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x